Gratis Verzending
OVER €219.83
 

07 Ghost Kostuums


07-Ghost Teito Klein Cosplay Kostuum
€163.65  €67.21
59%
OFF

07-GHOST Frau Birkin Brown Cosplay
€46.74  €20.67
56%
OFF
Zaiphon is de "magische" van 07-Spoken world, de mogelijkheid tot het converteren leven energie in verschillende vormen van macht (het is Zaiphon die zorgt dat het hele continent drijvende). Dit wordt aangestuurd door de omzetting sterke emoties in het energiebeleid, en de macht, die afkomstig is van Zaiphon vaak de vorm aan van woorden, maar mensen mogen wapens channel gezegd energie. Degenen die de mogelijkheid hebben om gebruik Zaiphon zijn zeldzaam en dacht dat gezegend te zijn door God. Elke gebruiker de mogelijkheden verschillend zijn, en in veel gevallen geven de natuur. Zaiphon is over het algemeen onderverdeeld in drie typen:
Healing Zaiphon: Mensen met geneeskrachtige Zaiphon kunnen wonden genezen en delen of hun Zaiphon aan anderen. personages die in de eerste plaats gebruik healing Zaiphon zijn Labrador, Assistent Aartsbisschop Bastien, Ouka en Capella.
Offensief Zaiphon: Mensen met offensief Zaiphon kan je vijanden af en beschermen tegen aanvallen op hen. Personages die vooral aanstootgevende Zaiphon zijn Teito, Mikage, Ayanami, Hakuren, Frau en Capella.
Manipulatie Zaiphon: Mensen met manipulatie Zaiphon ( Dat is bijzonder zeldzaam) kunnen andere objecten wordt. Castor gebruikt dit soort Zaiphon.


is het mogelijk om te leren werken met meer dan één versie van Zaiphon; echter, de mensen die met succes kunnen doen, zijn heel weinig.Er zijn een heleboel verschillende wapens gebruikt voor het manipuleren Zaiphon, de meest voorkomende zijn de bascule. Met de bascule, kunnen mensen hun Zaiphon en gebruiken voor verschillende doeleinden. Verschillende soorten Zaiphon hebben verschillende effecten bij gebruik via een bascule: degenen met healing Zaiphon niet rechtstreeks aanval een Kor, maar ze kunnen beperken en verwijder Kf van getroffenen, en die met offensief Zaiphon kan direct een aanval Kor.


volgens een eeuwenoude mythe, de God van de Dood, Verloren (Nederlandse of Duitse voor Verloren of gedoemd), 'gedood' de dochter van het Hoofd van de Hemel en werd gedwongen om te ontsnappen aan de massa. In retribution, Verloren binnengevallen in de harten van de mensen, die in wanhoop. klagen over de mensen het leed, de Chief van de Hemel verzonden zeven hemels licht Op bestraffing Verloren. genaamd de "Zeven geesten", ze zijn afgedicht Verloren op de massa en geserveerd aliénor d'aquitaine voor altijd slaapt als de hoeders van de Empire. Moeders vaak vertellen hun kinderen dat als ze ondeugend, de Zeven geesten zullen ze away.


Al Verloren is verzegeld in doos van Pandora voor meer dan 1000 jaar, zijn boodschappers, de Kf, zoek en neem contact op met mensen om hen onder zijn invloed heeft. Indien een contract wordt ingediend, wordt een vraagteken op de borst van de persoon. Dit staat bekend als "Verloren de vloek," en hij geeft aan het hart wordt opgegeten door duisternis. Eén van de taken van de " 07-geesten" is de bestrijding van Verloren en zijn vloek en probeer te stoppen van contracten worden nagekomen. Alleen de bisschoppen kunnen verwijder Ik Verloren de curse.


De 07-Spoken zijn neergelegd bij de mens met deze buitengewone Zaiphon vaardigheden die worden beschouwd als zij door God gezegende. Zij oorspronkelijk waren fragmenten van Verloren, en zij werden verzonden naar de aarde door de Chief Van de Hemel om te stoppen Ik Verloren. Elk van de 07-Spoken is overleden in zijn vorige leven, en ze zijn allemaal behouden hun herinneringen aan hun verleden leeft. Frau, Castor, Labrador, Fia Kreuz en Lance zijn gekomen worden geesten zo ver; ze hebben allen het merk van hun geesten op hun handen. De geesten" namen zijn Zehel, Fest, Profe, Landkarte, Reliquie (of Relikt), Ea en Vertrag, die alle Nederlandse of Duitse afkomst. Elk van de geesten is een specifieke voeding:
Zehel - 斬魂 "de geest" (Frau; de geest die obligaties)
Fest - 繋魂 "De Binding Geest" (Castor; de geest die blijft hangen zielen samen)
Profe - 言魂 "De Spirit" (blonde Labrador; de geest die voorspellingen)
Reliquie (kan ook worden geschreven als "Relikt") - 遺魂 "Het zullen erven Spirit" (Lance; de geest die ziet het eigen verleden)
Vertrag - 契魂 "De Verpanding Spirit" (Fea Kreuz; de geest die manipuleert zielen)
Landkarte - 消魂 "De geest blussen" (Katsuragi; de geest die iets gestuurd of zelf naar een bepaalde plek)t/m
Ea - 醒魂 "Het Geheugenverlies Spirit" (Kal; de geest die kent nummers voor iedere ziel in de wereld en bepaalt hun bestemming na de dood)
Sommige edities kunnen vertalen de Ghosts naam onjuist. Aangezien al hun namen zijn afkomstig uit Duitse, de namen hebben een betekenis in deze taal, en zijn niet alleen een naam, bijvoorbeeld, het is gebruikelijk om de naam "Randkalt". "Rand": "edge", "kalt", "koude", waardoor de naam zinloos. Met de andere hand, de naam "Landkarte", "kaart", die overeenkomt met de Landkarte vermogen. Hetzelfde gebeurt met de geesten Reliquie (vertaalde Rilect, niet een Duits woord) en Eher (Ea, niet een Duits woord).