Gratis Verzending
OVER €219.83
 

One Piece Kostuums

Eendelige (ワンピース Wan Pīsu) is een Japanse shōnen mangaserie geschreven en geïllustreerd door Eiichiro Oda is geserialiseerd in Wekelijkse Shōnen Jump sinds 4 augustus 1997; de afzonderlijke hoofdstukken worden gepubliceerd in tankōbon volumes door Shueisha, met de eerste vrijgegeven op 24 December 1997, en de 70e deel gepubliceerd op Maart 2013. Een stuk volgt de avonturen van Monkey D. Luffy, een jongen wiens lichaam krijgt de eigenschappen van rubber na onbedoeld het eten van een Devil Fruit en zijn veelzijdige bemanning van piraten, genaamd de Straw Hat Pirates. Luffy verkent de oceaan op zoek naar de 'S werelds ultieme schat die bekendstaat als één geheel in de volgende Piraat King.


De hoofdstukken zijn aangepast voor gebruik in een originele video-animatie (OVA) geproduceerd door Produktie I. G in 1998, en een anime-serie geproduceerd door Bangkok is Animatie, die uitzendingen begonnen in Japan in 1999. Sindsdien is de nog lopende serie uitgezonden over 600 episodes. Daarnaast, Bangkok is ontwikkeld heeft elf geanimeerde speelfilms, een EICELLEN, en vijf televisie Specials, zoals een aantal bedrijven ontwikkelde verschillende soorten merchandise zoals een trading card game, en een groot aantal video games spelen.


De manga serie licentie heeft voor een engelstalige release in Noord-amerika door Viz Media, in het Verenigd Koninkrijk door Gollancz Manga, en in Australië en Nieuw Zeeland door Gek Entertainment. De anime serie is gelicentieerd door Funimation Entertainment voor een Engelstalige release in Noord Amerika, hoewel de serie werd oorspronkelijk gelicentieerd en gedistribueerd door 4Kids Entertainment.