Gratis Verzending
OVER €219.83
 

World of Warcraft Kostuums


Blizzard WOW Tribal Black Backpack
€49.95  €44.95
10%
OFF

Blizzard WOW Alliance Black Backpack
€49.95  €44.95
10%
OFF
Als karakters meer worden ontwikkeld, krijgen ze verschillende talenten en vaardigheden, waarbij de speler met nadere uitwerking van de vaardigheden van elk personage.tekens kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan beroepen, zoals het aanpassen, installeren mogelijk om, of mijnbouw. Tekens kunt leren vier secundaire vaardigheden: archeologie, koken, vissen, en eerste-hulp. Tekens kunnen vormen en deelnemen aan gilden, waardoor personages binnen de gilde toegang tot het gilde het chat-kanaal, de gilde naam en eventueel andere functies, waaronder een guild tabard, guild bank en dues.


Veel van de wereld van Warcraft spelen omvat de voltooiing van zoektochten. Deze missies, ook wel "taken" of "missies", meestal beschikbaar zijn van npc. Missies meestal belonen de speler met een combinatie van ervaring, items en in-game geld. zoektochten kunnen tekens om toegang te krijgen tot nieuwe kennis en vaardigheden, en ontdek nieuwe gebieden. Het is door quests die veel van het verhaal van de game wordt verteld, zowel door de zoektocht naar de tekst en via script NPC acties. zoektochten zijn gekoppeld Door een gemeenschappelijk thema, met elke opeenvolgende quest geactiveerd door de voltooiing van de vorige, die een quest chain. avonturen die gewoonlijk gepaard gaan doden een aantal wezens, verzamelen een aantal middelen, het zoeken naar een moeilijk te vinden objecten, spreken verschillende npc, een bezoek aan specifieke locaties, en de interactie met objecten in de wereld, of het aanbieden van een punt van de ene plaats naar another.


terwijl een teken kan worden afgespeeld op een eigen, kunnen spelers groep met anderen aan te pakken meer uitdagende inhoud. Meest end-game daagt zijn ontworpen op een manier dat ze kunnen alleen worden weggenomen en in een groep. Op deze manier karakter klassen worden gebruikt in specifieke rollen binnen een groep. Wereld van Warcraft maakt gebruik van een "incarnatie bonus" systeem, waardoor de rente die een teken ervaring kunnen leren punten na de speler heeft tijd besteed aan weg van de game. Wanneer een personage sterft, wordt het een ghost-of wisp voor Nacht Elf tekens, in een nabijgelegen kerkhof. Tekens onhaalbaar zal door andere tekens die het vermogen hebben, of zelf kunnen doen herrijzen door De overstap van het kerkhof naar de plek waar ze zijn gestorven. Als een personage is afgelopen niveau tien en ze graven op het kerkhof, de items voorzien van het teken negatief beïnvloeden, wat in-game geld en een gespecialiseerde NPC te herstellen. Items die beschadigd zijn zwaar onbruikbaar totdat ze worden gerepareerd. Als de locatie van de personage kruipt is onbereikbaar, ze kunnen gebruik maken van een speciale "geest genezerij" NPC te graven op het kerkhof. Als de geest bedwelmd genezer of een teken, items voorzien van het teken op dat moment verder worden aangetast, en het karakter is sterk verzwakt door wat is in-game genaamd "resurrection ziekte" voor maximaal tien minuten in beslag, afhankelijk van het personage kan. Deze "opstanding ziekte" kan niet plaatsvinden en item afbraak is minder zwaar als de personage bedwelmd door te zoeken naar haar lichaam, of opnieuw ter hand genomen door een andere speler via speciale items of spells.


Wereld van Warcraft bevat een verscheidenheid aan mechanismen voor player versus player (PvP) spelen. Spelers op player versus environment (PvE) servers kan kiezen voor " Vlag" zelf, zichzelf attackable voor spelers van de tegenovergestelde partij. [ 32] Afhankelijk van de modus van de realm, PvP gevechten tussen leden van facties is mogelijk op bijna elk moment of plaats in de game wereld, de enige uitzondering was de startzones, waar de PvP "vlag" moet worden ingeschakeld door de speler die willen vechten tegen spelers van de andere faction. PvE (de zogenaamde normale of RP) servers, daarentegen, kan een speler ervoor kiezen of u wel of niet aan strijd tegen andere spelers. Op beide servers van het type, er zijn speciale gebieden van de wereld waar gratis-voor-alle gevechten zijn toegestaan. Slagvelden, bijvoorbeeld, zijn vergelijkbaar met kerkers: slechts een beperkt aantal tekens kunt invoeren een slagveld, maar extra exemplaren van het slagveld kunnen worden gemaakt om plaats te bieden aan bijkomende spelers. Elk excuus heeft een doelstelling, zoals het vastleggen van een vlag of verslaan tegen een algemene, dat moet worden ingevuld voor het winnen van de slagveld. Concurrerende in slagvelden beloont de teken met badges en eer dat punten Kan worden gebruikt om harnas kopen, wapens en andere algemene items die kan helpen een speler in veel gebieden van de game. Winnaars meer eer en badges dan verliezers, maar ook spelers verdienen eer wanneer zij of nabijgelegen teamgenoten kill-spelers in een battleground.