Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Katekyo Hitman Reborn KostuumsHitman Reborn Ranbo 1 Cosplay Kostuums
€137.89  €74.94
46%
OFFReborn!, bekend in Japan als Katekyō Hitman Reborn! (家庭教師ヒットマンREBORN! Katekyō Hittoman Ribōn! ?, "Katekyō" is een portmanteau van Katei Kyōshi en vertaald als Home Tutor), is een Japanse manga geschreven en geïllustreerd door Akira Amano. Het plot draait rond het leven van een jongen genaamd Tsunayoshi Sawada, die ontdekt dat hij volgende in de rij is de baas van de machtigste Mafia-organisatie genaamd Vongola, de Vongola Familie. Als zodanig is het Vongola krachtigste hitman, een schietgrage baby genaamd Reborn, wordt verzonden naar tutor "Tsuna" over hoe u een respectabele boss.


De individuele manga hoofdstukken waren ingedeeld in reeksen in Japan in Shueisha de Wekelijkse Shōnen Jump vanaf 4 april 2004 en eindigt op 12 November 2012 en is gepubliceerd in forty-two tankōbon volumes van 4 maart 2013. Viz Media licentie de serie voor een engelstalige release in Noord Amerika, het verkorten van de serienaam van Reborn!. Een anime-aanpassing van de serie door regio Artland uitgezonden op TV Tokyo tussen 7 OKTOBER 2006 en 25 September 2010. Er zijn ook diverse video-games gebaseerd op de serie, evenals twee licht romans door Hideaki Koyasu.


Reborn! is uitgegroeid tot één van de best-selling Weekly Shōnen Jump manga met verscheidene van zijn volumes steeds top-sellers in Japan. [ 3] [ 4] Reviewers van de serie waren vol lof over het gebruik van humor, evenals de ontwerpen voor de baby tekens. [ 5] [ 6] Ze zei dat ook al heeft hij meer gewelddadige sinds deel 8, het is uitgegroeid tot een meer typische shōnen-serie, lovend over de verhaallijnen en de fights.