Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Fruits Basket KostuumsFruits Basket Kisa Sohm Cosplay Kostuum
€132.48  €62.04
53%
OFF

Fruits Basket Hatsuharu Sohm Cosplay
€135.27  €62.04
54%
OFFFruitmand (フルーツバスケット Furūtsu Basuketto? ), soms afgekort Furuba (フルバ? ), is een Japanse shōjo manga serie geschreven en geïllustreerd door Natsuki Takaya. Het was ingedeeld in reeksen in de semi-maandelijkse Japanse tijdschrift Hana naar Yume Furukawa is, gepubliceerd door Hakusensha, van 1999 tot 2006,
De reeksen werd ook aangepast voor gebruik in een 26-episode anime serie, geregisseerd door Akitaro Daichi. De serie vertelt het verhaal van Tohru Honda, een wees meisje dat, na vergadering Yuki, Kyo, en Shigure Sohma, leert dat dertien leden van de Sohma familie zijn bezeten door de dieren van de Chinese zodiac (十二支 Jūnishi?) en zijn vervloekte tot hun dierlijke vormen als ze zwak zijn, benadrukt, of wanneer zij worden omarmd door iemand van het andere geslacht dat niet bezeten door een geest zodiacal. In de anime is het mogelijk om via torso contactpersoon niet bijwerken.


Het woord "Fruit" in de titel is altijd meervoud; de spelling stamt uit de transcriptie van het Engelse woord "fruit" in het Japans, waar want er is geen " Tu" geluid, "tsu" gebruikt. De titel is afkomstig van de naam van een populaire game gespeeld in het Japans elementaire scholen, dat is waarnaar in de series.