Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Inu X Boku SS Kostuums

Inu-Connect, × Boku SS (妖狐×僕SS Inu-Connect, Boku Shīkuretto Sābisu, branden. De Hond en IK geheime dienst), ook wel bekend als Youko x Boku, is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Cacao Fujiwara. Een anime aanpassing door David Productie uitgezonden in Japan tussen januari en maart 2012. [ 1] De anime is gelicentieerd door Sentai Filmworks voor streaming, en home video release in Noord-amerika . [ 2]


La Maison de Ayakashi (メゾン・ド・章樫 Mezon doen Ayakashi), beter bekend als de Ayakashikan (妖館), is een hoge mate van beveiliging appartementengebouw waar mensen met demon voorouders, of youkai wonen, elke bewaakt door hun eigen geheime dienst lijfwacht. EEN youkai meisje genaamd Ririchiyo Shirakiin beweegt in de Ayakashikan hoop voor wat rust en stilte, maar ze vindt zichzelf met de service van de Secret Service agent Miketsukami Sōshi.


De eerste vier delen van de manga zijn een prologue. Aan het eind van deel vier, een vijand Karuta bezit, en liet haar in een coma voor enkele maanden, en andere toepassingen Youkai aanvallen van de andere bewoners van Maison de Ayakashi. Als gevolg van deze, bijna ieder lid van de hoofdrolspelers is gedood. Deel 2 plaatsvindt 23 jaar later, wanneer de overledenen zijn reincarnated.