Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Dead or Alive Kostuums
Dead or Alive (Japans: デッドオアアライブ Hepburn: Deddo oa Araibu) is een fighting game en het eerste item in de langlopende Dead or Alive-serie. Het werd uitgebracht in 1996 in de speelhallen, gevolgd door home poorten voor Sega Saturn in 1997 (alleen voor Japan) en Sony PlayStation in 1998 (alle gebieden).
De gameplay van Dead or Alive was uniek in de tijd van zijn debuut omdat het featured verschillende keuzes voor de gameplay dan andere 3D fighting games (althans ten tijde).


zijn meest belangrijkste kenmerken waren de snelheid en bestrijding systeem. Dead or Alive legt een accent op snelheid, en vertrouwden meer op eenvoudige opdrachten en reactie tijd. Bovendien is de bestrijding system was de eerste in de gevechten genre te gebruiken verschillende opdrachten die overeenkomen met elk soort aanval. Er zijn twee soorten houdt, een offensief Houd (OH) en een defensief Houd (DH). Het laatste worden uitgevoerd door naar achteren of naar voren op de richtingstoetsen samen met de beschermkap input te dwingen afstand of teller -Schade een opponent.


de game ook een milieu-systeem van de "Gevarenzones" rondom de buitenste randen van de vecht arena (afhankelijk van de opties, het kan ook compleet consumeert) en kunnen een teken in de lucht zodat de tegenstander kan uitvoeren een managementvergadering air combo. dit kan echter voorkomen worden door een Ukemi (defensieve rol).