Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Assassin's Creed Kostuums


Assassin's Creed Yiwei Cosplay Kostuums
€1,298.97  €415.67
68%
OFF
Assassin's Creed is een historische actie-adventure open wereld stealth video game serie die bestaat uit vijf grote games en een aantal ondersteunende materialen, zoals van 2013. De games zijn verschenen op de PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows, Mac OS X, Nintendo DS, PlayStation Portable, PlayStation Vita, iOS, HP webOS behoren, [ 1] Android, Nokia Symbian Windows Phone platforms, en de Wii U.


de belangrijkste games van de franchise zijn ontwikkeld door Ubisoft Montreal voor de singleplayer- en Ubisoft Annecy voor de multiplayer-mode, met de handheld games ontwikkeld door Gameloft en Gryptonite Studio'S, met extra ontwikkeling door Ubisoft Montreal. De serie is goed ontvangen door het publiek en critici, en verkocht meer dan 55 miljoen exemplaren van maart 2013. De serie was geïnspireerd door de roman Alamut door de Sloveense schrijver Vladimir Bartol, en door velen wordt beschouwd als de spirituele opvolger van de Prince of Persia series.


De Assassin's Creed games plaatsvinden in 2012 en beschikken over Desmond Miles, een barman die een Afstammeling van meerdere lijnen van vooraanstaande huurmoordenaars; hoewel die als huurmoordenaar, hij vluchtte zijn nomadische familie op zoek naar een meer gemeenschappelijke levensstijl. Hij is in eerste instantie ontvoerd door de megacorporation Abstergo Industries, de modern-day gezicht van de Tempeliers die op de hoogte zijn van Desmond's afstamming. Desmond is gedwongen om gebruik te maken van de "Animus", een apparaat dat hem in staat stelt om te genieten van zijn voorvaderlijke herinneringen. Abstergo wil ontdek de locatie van verschillende artefacten, of "Stukken van Eden", waarmee grote macht, om de mensheid en haar lot, dat de mensheid in een enkele, uniforme groep. Desmond ook ontmoetingen met een klein team van moderne huurmoordenaars; instemming met hen samen te werken, Desmond gebruikt hun versie van de Animus (Animus 2,0 ) te blijven genieten van de herinneringen van zijn voorouders te verken de locaties van aanvullende stukken van Eden, zodat ze kunnen worden hersteld voordat Abstergo kan doen. En ervaart deze herinneringen, een aantal van hun capaciteiten zijn genetisch lekte naar Desmond, bekend als de Bloeding tot gevolg, waardoor hij een aantal van de Assassin Vaardigheden van zijn voorgangers op de kosten van levensonderhoud met meerdere sets van herinneringen en persoonlijkheid in zijn mind.


Binnen de Animus, Desmond verkent de herinneringen van huurmoordenaars Altaïr ibn-La'Ahad, een aanvankelijk incompetenten blijven Assassin werken zich te rehabiliteren tijdens de Derde Kruistocht; Ezio Auditore da Firenze, een huurmoordenaar in Italië tijdens de late 15e en vroege 16e eeuw van de Renaissance; en Ratohnhaké:bosman, ook wel bekend als Connor, een half Mohawk, half Britse moordenaar tijdens de Amerikaanse Revolutie. Tijdens deze evenementen, Desmond leert van toespelingen op de profetische einde van de wereld in 2012 van een voormalige Animus test onderworpen, behoudens 16, evenals van holografische afbeeldingen van een soort antidatering mensheid. Vele jaren geleden een enorme solar flare bijna uitgeroeid alle leven en een tweede dreigt hetzelfde te doen met de tweede solar flare nadert snel, het is de taak van Desmond gebruik te maken van de herinneringen van zijn voorouders voor de aanschaf van hun kennis, leren de waarheid en zoek de stukken van Eden te slaan humanity.