Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Hellsing Kostuums
Hellsing Ph.D. Cosplay Kostuums
€115.91  €86.37
25%
OFF

Hellsing Itguura Cosplay Kostuums
€117.91  €86.37
27%
OFF

Hellsing Itguura ovo Cosplay Kostuums
€111.91  €80.20
28%
OFF


Hellsing Cosplay Kostuums Halloween
€111.91  €80.20
28%
OFF

Hellsing Alucard Cosplay Kostuums
€105.92  €74.03
30%
OFFHellsing (ヘルシング, Herushingu) is een Japanse mangaserie geschreven en getekend door Kouta Hirano. De serie draait om een mysterieuze en geheime orde die vecht tegen vampiers, zombies en andere bovennatuurlijke wezens. De hoofdpersoon is graaf Dracula, onder het pseudoniem “Alucard”.

De manga verschijnt sinds 1997, en wordt maandelijks gepubliceerd in het tijdschrift Young King OURs in Japan. De manga wordt ook in het Engels uitgegeven door Dark Horse Comics.

Het verhaal speelt zich af in een fictieve versie van de hedendaagse wereld, en draait om een organisatie genaamd de Royal Order of Protestant Knights, ook wel de Hellsing organisatie genoemd. Deze organisatie heeft het doel de wereld te beschermen tegen bovennatuurlijk kwaad.

Het verhaal begint als een mysterieverhaal waarin de hoofdpersonages antwoorden zoeken voor aanwijzingen dat er mogelijk een duistere Apocalyps aankomt. Daarna verandert de plot naar een oorlogsverhaal. Het verhaal gebruikt ook enkele filosofische thema’s.

Hellsing is in een aantal opzichten uniek. Veel van de elementen zijn overgenomen uit Westerse verhalen van eind 19e en begin 20e eeuw, vermengd met actiescènes. In tegenstelling tot bij veel andere anime/mangaseries richt de actie zich meer op gevechten met exotische vuurwapens, gelijk aan de stijl van heroic bloodshed.

De manga heeft een behoorlijk duistere ondertoon met maar weinig beperkingen aan wat de personages wel en niet mogen doen. Derhalve komen er regelmatig onderwerpen als verminking, kannibalisme en marteling aan bod.

De manga is geïnspireerd op veel andere anime/manga/films/romans enz.

Alucard

De hoofdpersoon uit de manga. Hij is een eeuwenoude vampier en een van de sterkste leden van de organisatie. Hij is in werkelijkheid niemand minder dan graaf Dracula.[1] In het fictieve universum van de manga werd Dracula aan het eind van de gebeurtenissen uit Bram Stokers roman blijkbaar niet gedood, maar door Abraham van Helsing tot zijn dienaar gemaakt. Iets dat hij ook is gebleven voor Van Helsings nakomelingen. Hij beschikt over veel bovennatuurlijke krachten.

Seras Victoria

Eveneens een vampier in dienst van de Hellsing-organisatie. Seras was als mens lid van de D11 speciale eenheid, maar raakte dodelijk gewond in een gevecht met een vampier die zich voordeed als een priester. Ze stond toe dat Alucard haar ook in een vampier veranderde.

Ze is nu Alucards dienaar en beschermer.

Integra Fairbrook Wingates Hellsing

De leider van de Hellsing-organisatie en Alucards meester. Ze heeft een sterke persoonlijkheid. Hoewel ze erg streng en dominant overkomt, hebben veel mensen enorm respect voor haar; zelfs haar vijanden.

Walter C. Dornez

Een gepensioneerd lid van de Hellsing-organisatie. Hij dient nu als de butler van Integra Hellsing. Zijn bijnaam is de “Engel des doods”, een naam die hij, als het moet, nog steeds waar maakt. Hij is goede

Vrienden met Integra en Alucard.

Alexander Anderson

Een krijger-priester of paladijn die werkt voor de Iscariot-organisatie. Hij is hun ultieme wapen in de strijd met de ondoden. Hij kan regenereren en is gewapend met een groot arsenaal van heilige wapens. Hij is een van Alucards grootste tegenstanders.

The Major

Een voormalige SS-officier die de leiding had over Nazi-experimenten waar vampiers bij betrokken waren. Hij wil wraak op Alucard voor het verstoren van zijn experimenten.

Enrico Maxwell

De overambitieuze religieuze leider van de Iscariot-organisatie.