Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Alice in Wonderland Kostuums


American Mcgee Alice Cosplay Kostuums
€121.90  €90.83
25%
OFF
Alice werd gepubliceerd in 1865, drie jaar na de Dominee Charles Lutwidge Dodgson en dominee Robinson Duckworth had geroeid in een boot, op 4 juli 1862, [ 4] de Isis met de drie jonge dochters van Henry Liddell (vice-kanselier van de Universiteit van Oxford en Dean van Christ Church): Lorina Charlotte Liddell (13 jaar, geboren 1849) ( "Prima" in het boek de korte verzen); Alice Pleasance Liddell (ouder dan 10, born 1852) ( "Secunda" in de korte verzen); Edith Mary Liddell (8 jaar, geboren 1853) ( "van zijn hand verschenen onder" in de korte verzen).


De reis begon bij Folly Bridge nabij Oxford en eindigde vijf kilometer verderop in het dorp Godstow. Tijdens de reis de Dominee Dodgson vertelde de meisjes een verhaal dat een verveeld meisje Alice wie gaat er op zoek naar een avontuur. De meisjes vonden het prachtig, en Alice Liddell Dodgson gevraagd te schrijven voor haar. Hij begon met schrijven van het manuscript van het verhaal de volgende dag, hoewel dat laatste versie nr. Meer bestaat. De meisjes en Dodgson nam een andere boot reis een maand later toen hij uitgewerkt de plot van het verhaal van Alice, en in November begon hij werken aan het manuscript in earnest.


toe om de finishing touch heeft hij onderzoek gedaan naar natuurlijke historie voor de aangeboden dieren in het boek, en toen moesten we het boek onderzocht door andere kinderen, met name de kinderen van George MacDonald. voegde hij eraan toe zijn eigen illustraties maar benaderde John The Graphic , Teniel te illustreren het boek voor publicatie, die hem vertelde dat het verhaal goed vonden door children.


op 26 November 1864 gaf hij Alice het handgeschreven manuscript van de avonturen van Alice onder de grond, met illustraties door Dodgson zelf, speciaal opgeleid als "EEN kerst cadeau voor een Dierbaar Kind in het geheugen van een zomerse dag". Een aantal, waaronder Martin Gardner, speculeren er was een eerdere versie die werd later vernietigd door Dodgson als schreef hij een uitgebreidere kopie van hand.


Maar voordat Alice heeft haar exemplaar, Dodgson was al het voorbereiden voor publicatie en verruiming van de 15,500-woord origineel 27.500 woorden, [ 9] met name Het toevoegen van de afleveringen over de Cheshire Cat en de gekke Tea-Party .