Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Star Trek Kostuums
Star Trek uitleg Ondershirt
€140.27  €67.21
52%
OFF


Star Trek Secret Wishes Blauwe Kleding
€124.68  €62.04
50%
OFFStar Trek Secret Wishes Red Dress
€124.68  €62.04
50%
OFFStar Trek is een Amerikaanse science fiction entertainment franchise gemaakt door Gene Roddenberry en thans onder de eigendom van CBS en Paramount. Star Trek: The Original Series en het live action TV spin-offs, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager en Star Trek: Enterprise, evenals de Star Trek film franchise de belangrijkste canon. Er is ook een Star Trek: The Animated Series.


Westerns zoals Wagon Train, samen met de jonge Horatio Hornblower romans en Gulliver's Reizen, geïnspireerd Roddenberry toen schiep hij het eerste Star Trek. het interstellaire avonturen van James T. Kirk en de bemanning van een vaartuig exploratie van een 23e-eeuwse galactische "Verenigde Federatie van planeten" - de Starship Enterprise. Deze eerste serie, nu aangeduid als "De Originele Serie", verscheen in 1966 en liep voor drie seizoenen op NBC. Deze avonturen vervolg in de (kortstondige) Star Trek: The Animated Series en zes speelfilms. Vier spin-off televisieserie Uiteindelijk werden geproduceerd: Star Trek: The Next Generation, waarna de bemanning van een nieuwe Starship Enterprise een eeuw na de originele serie; Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek:Voyager


, terzelfdertijd met de volgende generatie; en Star Trek: Enterprise, ingesteld vóór de originele serie, in de vroege dagen van menselijke interstellaire reizen. Vier extra De volgende generatie speelfilms geproduceerd. In 2009, de prequel van de originele serie (speelt zich af in een alternatieve tijdlijn) Star Trek met een nieuwe cast kinderrechtenverdrag jongere versies van de bemanning uit de originele Enterprise werd vrijgegeven. een vervolg op deze film, Star Trek In Duisternis, beleefde op 16 mei, 2013.


Star Trek is een cult fenomeen voor decennia. Fans van de franchise zijn de zogenaamde Trekkies of wandelaars. De franchise bestrijkt een breed scala van spin-offs, waaronder games, beeldjes, romans, speelgoed, en comics. Star Trek had een thema-attractie in Las Vegas die werd geopend in 1998 en gesloten in September 2008. Ten minste twee museum exposities van rekwisieten travel de Ter wereld. De serie heeft zelfs een eigen volwaardige geconstrueerde taal Klingon. Verschillende parodieën zijn gemaakt van Star Trek en zijn fans, ondanks het einde van Star Trek afleveringen op TV, en enkele ventilator producties geproduceerd zijn dat void.


Star Trek staat bekend om haar invloed op de wereld buiten de science-fiction is genoemd als een bron van inspiratie voor diverse technologische uitvindingen zoals de mobiele telefoon. Bovendien is de show staat bekend om zijn vooruitstrevende burgerlijke rechten standpunten. De originele serie één van televisie de eerste multiraciale werpt, en de eerste televisiebeelden inter-raciale kiss. Star Trek verwijzingen kunt u vinden in populaire cultuur van films zoals de onderzeeër thriller Crimson Tide de animatieserie South Park.