Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Resident Evil Kostuums

De survival horror game Resident Evil maakte zijn debuut op de PlayStation® in 1996, en werd later overgezet op de Sega Saturn. Het was een kritische en commerciële succes, [ 3] die leiden tot de productie van twee sequels, Resident Evil 2 in 1998 en Resident Evil 3: Nemesis in 1999, zowel voor de PlayStation. EEN poort van Resident Evil 2 werd uitgebracht voor de Nintendo 64. bovendien, havens in alle drie werden vrijgegeven voor Windows. De vierde game in de reeks, Resident Evil Code: Veronica, werd ontwikkeld voor de Sega Dreamcast en uitgebracht in 2000, gevolgd door de havens van 2 en 3. Resident Evil Code: Veronica werd later opnieuw uitgebracht voor Dreamcast in Japan in een geactualiseerde vorm als Code: Veronica, inclusief kleine wijzigingen, waarvan vele draaide vooral rond verhaal cut-scènes. Deze nieuwe versie werd later overgezet naar de PlayStation 2 en de Nintendo GameCube onder de titel Code: Veronica X.


Ondanks eerdere aankondigingen dat de volgende game in de serie zal worden uitgegeven voor de PlayStation 2, wat resulteerde in De oprichting van een onafhankelijke game getiteld Devil May Cry, series' creator en producer Shinji Mikami besloot om de serie exclusief voor de Nintendo GameCube. [ 4] De volgende drie games in de serie: een remake van de originele Resident Evil en de prequel Resident Evil Zero, beide uitgegeven in 2002, evenals Resident Evil 4-werden alle uitgegeven in eerste instantie als GameCube exclusives. Resident Evil 4 werd later uitgegeven voor Windows, PS2 en Wii. bovendien, de GameCube ontvangen poorten van de vorige Resident Evil sequels. Ondanks deze alleenverkoopovereenkomst tussen Capcom en Nintendo en Capcom vrijgegeven verschillende Resident Evil games voor de PS2 die werden niet beschouwd als directe sequels.


EEN trilogie van G-con op ps one worden gespeeld-compatibele light gun games bekend als de Gun Survivor series featured first person game spelen. De eerste Resident Evil Survivor, werd uitgegeven in 2000 voor de PlayStation en PC, maar ontvangen middelmatige reviews. De daaropvolgende games Resident Evil Anw 2 Code: Veronica en Resident Evil: Dead Aim, deed iets beter. [ 6] Dead Aim is werkelijk De vierde Gun Survivor game in Japan, met Gun Survivor 3 wordt de Dino Crisis spin-off Dino Stalker. In dezelfde geest, het Chronicles-serie is uitgerust met first person game spelen, zij het op een on-rails pad. Resident Evil: The Umbrella Chronicles werd uitgegeven in 2007 voor de Wii, met een follow-up, Resident Evil: The Darkside Chronicles losgelaten in 2009.


Resident Evil Outbreak is een online game voor de PS2, uitgegeven in 2003, voorstellende een serie van episodische verhaallijn in Raccoon City set in dezelfde periode als Resident Evil 2 en 3. Het was de eerste in de serie en de eerste survival horror titel op coöperatieve gameplay en online multiplayer-ondersteuning, gevolgd door een sequel, Resident Evil Outbreak File #2. Raccoon City is een metropolis gelegen in het Arklay Bergen van Noord-amerika die gezwicht voor de dodelijke T-virus en bijgevolg werd vernietigd door een nucleaire raketaanval afgegeven door de overheid van de Verenigde Staten. De stad serveerde een cruciaal moment voor de carrière als één van de belangrijkste katalysatoren Om Paraplu's ondergang, evenals het ingangspunt voor sommige van de serie' meest opmerkelijke characters.


Resident Evil Gaiden is een action-adventure game voor de Game Boy Color met een RPG-achtige vechtsysteem. Er waren ook verschillende downloadbare mobiele games op basis van de Resident Evil-serie in Japan. Sommige van deze mobiele games zijn uitgebracht in Noord-amerika en Europa door T-Mobile. Bij de Sony-persconferentie tijdens de E3 2009, werd aangekondigd dat Resident Evil Portable zou worden uitgegeven voor de PlayStation Portable, beschreven als een nieuwe titel wordt ontwikkeld in samenwerking met "de PSP Go in mind" en "totaal anders voor een Resident Evil game". Echter, zoals in 2012, geen verdere mededelingen zijn gedaan, en de game wordt geacht te zijn cancelled.


In maart 2011, Capcom bracht de third-person shooter Resident Evil: Werking Raccoon City, die is ontwikkeld door Slant Six Games voor de PlayStation 3, De Xbox 360 en Microsoft Windows en uitgegeven in maart 2012. EEN survival horror game voor De Nintendo 3DS, Resident Evil: Revelations, werd gelanceerd in februari 2012. In de loop van de maand oktober van hetzelfde jaar, het volgende nummer in de reeks, Resident Evil 6, werd vrijgegeven om gemengde kritieken, [ 15] maar enthousiast bestel sales.


HD Collecties vrijgegeven HD poorten van Resident Evil 4, Resident Evil: Code Veronica X - Resident Evil: The Umbrella Chronicles, en Resident Evil: The Darkside Chronicles.


vanwege de lage verkoop van Resident Evil 6 is aan het licht gekomen op 31 januari dat er een hoge kans op een herstart van de serie afkomstig van een terugkoppeling van de fans.