Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Bleach Kostuums

Bleekwater (ブリーチ Burīchi) is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Tite Kubo. Bleekwater volgt de avonturen van Ichigo Kurosaki nadat hij verkrijgt de bevoegdheden van een Soul Reaper (死神 Shinigami?, letterlijk "Dood God") -een dood personificatie vergelijkbaar met de Grim Reaper-uit een andere Ziel Reaper, mw Rukia Kuchiki. Zijn hervonden krachten hem kracht te nemen betreffende de rechten van de verdediging mens van duivelse geesten en de begeleiding vertrok zielen voor de afterlife.


Bleekwater is geserialiseerd in de Japanse manga anthology Weekly Shōnen Jump sinds augustus 2001 en is opgevangen in tankōbon 59 volumes vanaf juni 2013. Sinds haar publicatie, Bleekmiddel heeft daar geleid tot een media-serie, die bestaat uit een geanimeerde televisieserie die werd geproduceerd door Studio Pierrot in Japan van 2004 tot 2012, twee originele video-animaties, vier animated feature film, zeven rock musicals, en vele video games, evenals vele soorten geblondeerde gerelateerde merchandise.


Viz Media verkregen buitenlandse televisie en home video distributie rechten aan de geblondeerde anime op 15 maart 2006. Cartoon Network's Adult Swim begon ventileren Bleekwater in de Verenigde Staten op 9 september 2006. Viz Media beschikt over een licentie voor de manga voor Engelstalige publicatie in de Verenigde Staten en Canada en heeft vrijgegeven 51 ingebonden volumes vanaf November 2012 evenals verschenen hoofdstukken van bleekwater in haar weekblad Shonen Jump magazine sinds November 2007. Viz Media vrijgegeven de eerste Bleekwater film, Bleekmiddel: Herinneringen van niemand, in Noord Amerika op 14 oktober 2008. De tweede film, Bleekmiddel: De DiamondDust Rebellion, werd uitgebracht op 15 September 2009. De derde film, Bleekmiddel: Fade to Black, werd uitgebracht op 15 November 2011. bovendien, Hulu uitgegeven versies ondertiteling van de anime een week na elke aflevering uitgezonden in Japan.


Volumes van de manga hebben verkocht meer dan 80 miljoen exemplaren in Japan, en is een van de meest verkochte manga in de Verenigde Staten. De anime aanpassing is ook; zij werd beoordeeld als de vierde meest populaire anime tv-serie in Japan in 2006 en bezit een positie in de top tien anime in de Verenigde Staten Van 2006 tot 2008. De serie ontvangen de Shogakukan Manga Award voor de shōnen demografische in 2005 en behoort tot de best verkochte manga in Japan en de Verenigde rechtstrekse