Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Naruto karakter

Gepubliceerd: maandag 17 april, 2017  Wat onderscheidt de personages in de anime en manga Naruto is de diversiteit en complexiteit van het verhaal en de personages. De personages werden uitgevonden door de auteur manga Masashi Kishimoto, waar hij leeft in een fantasiewereld waarin landen worden beschermd door een ninja fungeren als een militaire basis door middel van training en discipline met behulp van bovennatuurlijke krachten om de chakra energie in het lichaam te controleren. Echter, de auteur was enthousiast om weg te komen uit de traditie van een natuurlijke vorm van ninja bekend om alle kleren en de belangrijkste Gerha.modua serie bewegen draait om een ​​jongen Naruto brat en zijn relatie met de zevende team, in aanvulling op de voortzetting van machtige vijanden en confronteren criminele organisaties. Terwijl Masashi is het ontwikkelen van de reeks, creëerde hij de drie hoofdpersonen als basis voor andere teams en de overdracht van een andere volgorde als een referentie voor het ontwerp van de andere personages, die wordt bekritiseerd door vele publicaties en tijdschriften manga.

groep VII

  Zevende team van Naruto Uzumaki, Sasuke bestaat Oochiha, Sakura Haruno en hun coach Hatake Kakashi. In het eerste deel, tijdens de eerste missie geconfronteerd zabuza, een van de zeven Fujman en vroeg hem Haku. Het team verplaatst Naruto Costumes naar de test voor promotie naar de rang van Chunan, en vluchtte naar een dorp genaamd Sasuke geluid dorp op zoek naar macht. Groep ontmoeten elkaar opnieuw in het tweede deel, maar de vijanden worden geconfronteerd Sasuke voortvluchtige meerdere malen.


  Naruto Uzumaki: jongen van twaalf jaar. Zijn hele leven van het toestel heeft geleden als gevolg van de dood van zijn ouders toen hij nog een kind was, als een vos met negen staarten binnen verzegeld, wanneer de dorpelingen zien hem, herinnert hij het monster dat hun dorp twaalf jaar geleden aangevallen. Naruto slagen in zijn afstuderen aan de Academie en in de zevende team worden benoemd met Sasuke (Arch Enemy in de academie) en Sakura maar stierf en beschermt Konoha nadat ik het beest binnen verzegeld. O'Shea Sasuke: Naruto en Sakura fellow aan de Academie en in de zevende team. Sasuke clan afstammen van de prestigieuze Ooshita hetgeen een apart Hiringan heeft aangesteld. In de nacht van noodlottige, was de uitroeiing van de hele clan Oochiha door Sasuke oudere broer Aatachi om zijn kracht te meten, maar hij hield zijn jongere broer, in de hoop om het te confronteren na haar oprichting. Sasuke Yahya twee doelen te bereiken: zijn oudere broer werd gedood Aatachi en te doen herleven zijn familie. Haruno Sakura: Naruto en Sasuke fellow bij het zevende team. Net als alle meisjes in de Academie, is hij gefascineerd door Sasaki, en had het geluk om met hem in Naruto Costumes dezelfde Alvriv.hataki Kakashi: Gonen, de zevende team coach, is de zoon van de beroemde "witte honden" Konoha. Kakashi werd genoemd Sharingan als Sasuke door een collega werd opgeheven toen hij jong Rehn was als een geschenk van zijn vriend Obito - Oochiha - die gaf hem kort voor zijn dood, omdat Kakashi verloor een van zijn ogen in een oude strijd in de derde grote Ninja oorlog. Canapé brug in het dorp van Rock verborgen in deze strijd, werd geactiveerd in het oog Sharingan Obito en ninja, die oog Kakashi verloren, werden gedood.