Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Naruto Shippuden anime-serie en is het vervolg op de serie Narut

Gepubliceerd: maandag 17 april, 2017  Anime begon op 15 februari 2007 de Japanse tv-zender Tokio, die werd gebouwd op de Naruto manga, en ging uit van de achtentwintigste volume. Het bevat de volgende onderdelen van het verhaal: rescue Kasakaji: zevende team begint aan de redding Gaara Naruto Kasakaji V vriend van de hand Akatsuki missie uit te voeren, in het bijzonder de leden Dedira en Sasori.

Sasuke en Sai: zeggen over mijn collega Naruto Sasuke team (oud teamgenoot) en Sai (een nieuwe partner van de oorspronkelijke Anbu) .althani tien protect ninja (anime slechts gedeeltelijk): Het vertelt de herinneringen aan Asuma Sarutobi als een van de beschermers van de feodale feodale staat brand. Hidan en Kakazho: zegt meerdere teams vechten Konoha Akatsuki leden van criminelen Hidan en Kakazho en doodde de coach Asuma Sarutobi.Three staart (anime slechts gedeeltelijk): monster drie staart veel van de bevoegdheden Naruto Costumes zag eruit als Konoha en Oorushimaro en Akatsuki, slaagde er uiteindelijk in om het te vangen door haar leden Dedira en Tobi.oiqal jagen Sasuke ook door een team bestaande uit Naruto Konoha, Sakura, Sai, Chino, en Hinata, en Kiba heeft Okammaru hond onder leiding van Kakashi en Yamato te Aatachi. In dit deel, Sasuke doodt zijn broer Itachi als vergelding voor Oochiha.


Tsuchigomo Kengjitsu (een deel van alleen de anime): zegt de gastheer van staarten staart stijl Outakata en zijn verhaal met een meisje genaamd Huhtaro stijl beroofd haar has.Jiraiya: gedood Jiraiya door Akatsuki Payne commandant op een missie Jiraiya te sluipen in verborgen regen dorp om informatie te verzamelen over Akatsuki en haar leider. Persbericht: vertelt over de invasie van de leider van Akatsuki tussen hem en Conan om Konoha te vernietigen en voor haar eigen Naruto en de strijd met pijnbomen, waar hij werd verslagen door Naruto met behulp van de stijl en NSK en met de hulp van de berg kikker Miobuku.History van Konoha (een deel van alleen de anime).

Vijf Kaga-top: een bijeenkomst van de Naruto Costumes leider van het dorp verborgen wolk Rakaji aan de huidige situatie in de wereld van de ninja te bespreken en te stoppen met de Akatsuki.


   Avonturen in de zee (een deel van de anime only): Het vertelt over een reis Naruto en zijn collega-ninja Konoha naar het geïsoleerde eiland waar hij werd gearresteerd en ontvoerd Jenechuraki YAMATO door Kabuto.

Jenechuraki: Na de top en de oorlogsverklaring, Kaga Naruto slot en Keller B, mijn broer besloten, op het eiland om de vijand uit arrestatie te voorkomen.