Gratis Verzending
OVER €219.83
 

07-Ghost klagen op het lijden van het volk

Gepubliceerd: woensdag 08 februari, 2017

Volgens een eeuwenoude mythe, de god van de dood, Verloren (Nederlands of Duits voor verloren of Doomed), 'vermoord', de dochter van het hoofd van de Hemel en werd gedwongen om te ontsnappen aan de aarde. In vergelding, Verloren vielen de harten van de mensen, die in wanhoop gleed. Rouwen om het lijden van de mensen, het hoofd van de Hemel verzonden zeven hemelse lichten om Verloren straffen. Genaamd de "Zeven Ghosts ', worden ze zeiden Verloren op de aarde te hebben afgesloten en diende voor eeuwig als de hoeders van het Rijk. Moeders vaak vertellen hun kinderen dat als ze stout, zal de Zeven Ghosts komen om hen weg te nemen.

Hoewel Verloren is weg verzegeld in de doos van Pandora voor meer dan 1000 jaar, zijn boodschappers, de Kor, vinden en contact met de mensen om hen onder zijn invloed te brengen 07-Ghost
. Indien een overeenkomst wordt gemaakt, verschijnt er een markering op de borst van de persoon Anime Nederland
. Dit staat bekend als 'de vloek Verloren's, "en het geeft aan zijn hart worden opgegeten door de duisternis. Een van de taken van de "07-Ghosts 'is om te vechten tegen de Verloren en zijn vloek en proberen om contracten te stoppen wordt voldaan. Alleen de bisschoppen kan Verloren vloek te verwijderen.

De 07-Ghosts zijn uitgevoerd bij mensen met een dergelijke buitengewone Zaiphon vaardigheden die ze worden beschouwd als gezegend te worden door God. Ze waren oorspronkelijk fragmenten van Verloren, en zij werden naar beneden om Verloren stoppen gestuurd naar de aarde door de Chief van de Hemel. Elk van de 07-Ghosts is overleden in zijn vorige leven, en ze behouden hun herinneringen aan hun vorige levens. Frau, Castor, Labrador, Fea Kreuz en Lance zijn geopenbaard om Ghosts zijn tot nu toe; allemaal hebben ze het merkteken van hun Ghosts op hun handen. De namen van de Ghosts 'zijn Zehel, Fest, Prophet, Landkarte, Reliquie (of Relikt), Eher en Vertrag, die allemaal een Nederlandse of Duitse afkomst. Elk van de Ghosts heeft een specifiek vermogen:

Zehel - 斬 魂 "de scherpe geest '(Frau, de Geest die banden verbreekt)

Fest - 繋 魂 "de gelijkmaker Geest" (Castor, de Geest die zielen met elkaar verbindt)

Profe - 言 魂 "The Speaking Geest" (Labrador, de Geest die profeteert)

Reliquie (kan ook worden geschreven als "Relikt") - 遺 魂 "De opgezadeld Geest" (Lance, de Geest, die een verleden ziet)

Vertrag - 契 魂 "verpanding Geest" (Fea Kreuz, de Geest die zielen manipuleert)

Landkarte - 消魂 "De blusmiddelen Geest" (Katsuragi, de Geest die zich iets of zich naar een bepaalde plaats)

Ea - 醒 魂 "De Awaking Geest" (Kal, de Geest Anime Nederland
, die kunnen worden toegewezen aan iedere ziel in de wereld en bepaalt hun bestemming na de dood van)

Sommige versies kunnen vertalen de Ghosts verkeerde naam. Aangezien alle hun namen komen uit het Duits, de namen hebben een betekenis in deze taal, en zijn niet alleen een naam. Bijvoorbeeld is het gebruikelijk om de naam "Randkalt" zien. "Rand" betekent "edge", "kalt" betekent "koud", waardoor de naam zinloos. In de andere kant, de naam "Landkarte" betekent "kaart", die overeenkomt met het vermogen Landkarte's. Hetzelfde gebeurt met de Ghosts Reliquie (vertaald Rilect, niet een Duits woord) en Eher (Ea, niet een Duits woord).

Wanneer een persoon krijgt een leven uit de Chef van de Hemelen, kiezen zij drie dromen in te vullen in de loop van hun leven. Als alle dromen worden verleend, zal hun ziel terug naar de Chief worden genoemd en worden gereïncarneerd. Echter, wanneer mensen geboren worden ze niet denken aan de dromen die ze kozen, en het vinden van de dromen is vermoedelijk de vreugde van het leven.

Er zijn kwaadaardige wezens die willen bemoeien met dit proces; onder hen zijn Verloren boodschappers, het Kor, die dromen en sleep de mens te stelen in de duisternis. Als eerste droom van een mens wordt verleend door een Kor, het hart van de persoon instabiel en niet in staat tevreden te zijn, ongeacht wat hij of zij doet. Wanneer de tweede droom wordt verleend, de persoon valt in een toestand van de honger of verslaving. Wanneer de derde droom wordt verleend, heeft de ziel zich te buiten aan te veel duisternis en wordt altijd niet in staat om terug te keren naar het hoofd van de Hemel. De Kor neemt vervolgens het lichaam; een bezeten lichaam met alle drie de dromen vervuld door de Kor is een Wars genaamd (warusa betekent 'het kwaad' in het Japans), en ze serveren Verloren. Een donkere tovenaar die de oorlogen kan controleren heet een Warsfeil.

Het is de taak van de kerk om mensen uit de Kor te beschermen 100cm pruiken
, omdat het gevoel van verslaving is zeer moeilijk te verwijderen. Er zijn gevallen waarin een Kor een wens die niet een van de drie dromen kan toekennen, maar het verstoort het evenwicht en de Kor kunnen worden gestraft.