Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Achtergrond set Overwatch

Gepubliceerd: maandag 19 september, 2016

Achtergrond set Overwatch (Ovewatch Cosplay)
  • De oorsprong van de crisis Early 2020s, ontworpen door mensen om kunstmatige intelligentie machine te creëren (aangeduid als Chi mechanisch), die tot doel heeft om de productie te verbeteren en te creëren economische welvaart van de wereld. Echter, het ongelooflijke gebeurde, Chileense gewapende wordt kwaadwillige en begon de massaproductie van militaire robots proberen om de mensheid te vernietigen.

 Regeringen niet aan de aanval van intelligente machines te stoppen, en dus ook de Verenigde Naties om een ​​internationale vredesmacht organisatie te creëren, tot opstand tegen intelligente machines. Brengt het beste en elite organisatie in de wereld wordt genoemd 'Overwatch', dat zich toespitst op de sterkte van de robot leger lanceerde een asymmetrische oorlog.

 De eerste Overwatch team zijn: soldaten uit Duitsland Reinhard Wilhelm, Zweden wapens ingenieur Tuobi Ang Lindh Holm, twee Amerikaanse soldaten versterkt de test - de militaire goede vrienden - Gabriel · Laiye Si (dood) en Jack Morrison (76 militairen), Liao en Anna (moeder Pharaoh Eagle's).

Overwatch Laiye Si werd verkozen leider, maar in feite is dit eigenlijk de titel van titulaire leider, Morrison running voor iedereen om een ​​formidabele vechten team te worden.

 Chileense gewapende crisis voortgezet gedurende vele jaren, een adaptieve marine robot doodde een groot aantal Indiase mensen, verwoest Australië, bijna verwoest Siberië en het Koreaanse schiereiland. Maar ondanks uiterst moeilijk, Overwatch ook bereikt een aantal overwinningen.

 Russen verslagen en sloten hun Intelligence Center, Zuid-Korea stuurde een gaming professionals, waaronder wereldkampioen D.Va, ze zijn een nieuwe mech suit tegen marine robot. Crisis veroorzaakt zware verliezen en verliezen aan beide kanten, mensen winnen de uiteindelijke overwinning, dankzij een groot deel Overwatch.

 Op het einde werd Houmolisen crisis gepromoveerd tot commandant van Overwatch, Laiye Si is verantwoordelijk voor de "Shadow Vanger" - een geheim op de loer in de schaduwen van de actie, en dat de organisatie is niet uitdrukkelijk beperkt ambtenaar.

  Met het verstrijken van de tijd, middelen en energie om Overwatch groeiende organisatie beheersen om meer leden te werven en het organiseren van de aanval omgetoverd tot een wereldwijde vredeshandhaving organisaties, een aantal getalenteerde mensen om de Overwatch te sluiten.
  • Team Destruction Terwijl de rest van de wereld situatie nog erger, maar het ergste van alles de aanklachten tegen Overwatch. Hun nalatigheid de oorzaak van de mislukking van wanbeleid, corruptie en een hoog veiligheidsniveau taken, wapens opslag verlies, worden mensenrechten geschonden en "Shadow Catcher" geheime segment wordt bekendgemaakt. Regeringen vroeg de Verenigde Naties om de 'herhaalde meer dan schadelijk voor de nationale soevereiniteit, "de organisatie te sluiten. Verergerd publieke wantrouwen, en al snel een keer Overwatch helden werd het doelwit van achterdocht en haat, stellen de Verenigde Naties een commissie om deze beschuldigingen te onderzoeken.

 Commissie van onderzoek leidde uiteindelijk tot de ontmanteling van Overwatch, maar voordat het schokkende incident zich heeft voorgedaan. Vooral in de Lai Yesi beschuldigingen en Morrison, die na Morrison promotie, de twee mannen nooit gesproken, en dat hen in staat stelt om te onderzoeken beschuldigingen vete bereikte een kritiek punt.

 2042 "Petra" Overwatch decreet in welke vorm dan ook is illegaal actie en wordt in rekening gebracht. Overwatch intelligent crisis is meer dan 20 jaar na de ontbinding.

 Overwatch na de ontbinding van de leden koos voor een andere manier. Net als veel andere portretten McRae werd huurlingen, engelen en Reinhardt om hun heroïsche strijd voort te zetten, terwijl anderen, zoals Winston, als wachten op de terugkeer van de helden, zwarte lelie is nog in leven; Road Rage en de gekke muis in de wereld in het kader van een misdrijf; Shimada misdaad familie heeft nog steeds de kracht in Japan (hoewel erfgenamen Hanzo links); een zachte verdedigende vesting robot dwalen in de wereld; Jack Morrison, nu een zelfbenoemde hoeders van gemaskerde soldaten: 76, van de oorspronkelijke Overwatch om een ​​wapen te stelen voor het doden van zijn vijanden te blokkeren wegen; Laiye Si werd een verschrikkelijke moordenaar van de dood, en om te jagen en te doden Overwatch voormalige leden.
  • weer terugkeren Na Overwatch werd ontbonden in Rusland brak uit in de tweede Chileense gewapende crisis, en leidde tot de dood van de "zwarte klauw", georganiseerd jagen en te doden leden van de voormalige bewaker en de voorhoede gericht op het handhaven van een harmonieuze relatie tussen mens en intelligente machines en robots, zwart Winston klauw vielen de basis, bijna gestolen gegevens over de voormalige leden van de Overwatch, in dit geval, ongeacht de Winston "Petra" decreet en hervat Overwatch leden.