Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Azumanga Chiyo grote Wang Meibin informatie

Gepubliceerd: dinsdag 20 september, 2016

Mihama Chiyo

Leeftijd: 10 (11 jaar na de negende woorden)

Lengte: 133cm

Intelligentie: 200 of meer

Verbeelding: 100

Motiliteit: 30

Likeability: 100

Beroep: Student

Zoiets als: vrienden, gepofte snacks

Doe iets als: Yukari leraar thuis, bang voor de auto Yukari

Kenmerken: Super Q leuke uitdrukking; Special courtesy

 Het was tien over te slaan het invoeren van de middelbare school genie meisje, vriendelijk, vrolijk persoonlijkheid, zacht en mooi, super goed leren, elke 100 punten, kan ze niet onderschatten Oh! Wij weten alles, of de squad leader, die verantwoordelijk is voor het culturele festival activiteiten. Zeer rijke familie, leefde in luxe en een villa aan de kust. En lieve mensen. Omdat mensen is klein, dus het gerecht zeer atletisch, heel gemakkelijk bedrogen, worden vaak gepest Achi, het is ieders pistachenoten.

Familie is ook erg goed, vroeg opstaan ​​elke dag voor de lunch te bereiden voor zichzelf, maar ook de manier waarop ouders gecalled, is een typisch goed weinig als een jaar-oude middelbare school student, het enige punt niet alleen goed in sport, wordt gekenmerkt door het optreden van het haar gebonden in een ruwe ongeveer twee ruw samengevat. De familie hield een grote witte hond genaamd Zhong Ji, na schooltijd, vaak met een duizendtal trouwe gitaar uit voor een wandeling.

 Prodigy, rijke dochter, loli, kan het niet helpen om te worden geknepen weinig gezicht de hele dag en schud ah Akira vlechten o> _ <o set deze Chiyoda-in-one is inderdaad de focus van de aandacht, zorg en broertjes en zusjes ~ spelen voorwerpen ...... maar er zijn duizend AZU waar er bijna jaloers op Chiyo zal zijn - maar perfect gezicht, donkere psychologie zijn dit licht Tuisan ...... Ah, goed verblinding -

Index voor studenten: 50% (het kan psychologische stress veroorzaken.)