Gratis Verzending
OVER €219.83
 

D. GRAY-MAN personages geïntroduceerd

Gepubliceerd: zondag 09 oktober, 2016  • De hoofdpersoon van het verhaal, werd geboren met een vreemde rode bloed links in om een ​​demon wapens te hosten. Geboorte ouders verlaten, reisde buskers Mana Walker te halen ten laste, genaamd Allen. Houma Na stierf in een ongeval, zelfs onder extreme sub triest ontmoette de Millennium Earl, zoals de Mana opstanding aan de duivel te worden. Ma Na werd de duivel door de wens om Allen Earl commando doden, en liet een litteken op zijn linkeroog, het sleutelmoment Allen exorcisme Hallows autonome lancering, het doden van het paard en Na werden gered, terwijl het linker oog heeft om te zien ziel aan de macht van de duivel. Na te zijn ontdekt als Marshal Kuluo Si en goedkeuring, bracht hij een aantal jaren wonen hel. In de strijd met de mogelijkheid om te laten gaan na Klose (Ku Luosi de Allen zelf verbijsterd te voet), en vervolgens deelnemen aan de missie.


  • Sindsdien is de duivel om de ziel van de strijd op te slaan, ontmoette Li Nali, rabbijnen en anderen. De duivel wapens. En Li Nali in de omkering van de stad te leren kennen Charlotte en Miranda werd aangevallen Rhodes Noachs familie, is hard getroffen, na het verslaan van de demon in Miranda INNOCENCE hulp. Maar als mens kunt Rhodes, die werd laten gaan niet starten.


  • Na de opdracht om te beschermen Kuluo Si Marshal te geven Ku Luosi links commando en Rabbi voer het kasteel vampier geruchten Crawley periode van onbegrip en de duivel Yili Di Crowley uitlokken van oorlog, de strijd bewezen Claudia Lee is zijn metgezel, linkeroog zijn geëvolueerd, sloeg versloeg Allie Rebagliati, Crowley zal terug te brengen van de missie.