Gratis Verzending
OVER €219.83
 

De tweede generatie Pokemon

Gepubliceerd: vrijdag 21 oktober, 2016



  • Tweede periode van de schepping: goud, zilver, kristal


  • Pokémon-serie van games van de tweede tijdperk droom te koop sinds 1999, Game Boy Color spel "Pokémon Kim Silver" in Japan. Games in Pokemon Kostuums oktober 2000 te koop in Australië en Noord-Amerika, de Europese versie in verkoop in april 2001. Net als bij de vorige generatie, verbeterde remake "Pokémon Crystal" na de verkoop.


  • Deze generatie introduceerde 100 nieuwe schat kunnen dromen (van het begin tot het einde van het madeliefje gras Celebi), kan een totaal van 251 soorten schat droom voor het verzamelen, training en oorlog. Nieuwe game-elementen zijn de effecten van het circadiaan systeem in-game events (die overeenkomt met de echte wereld tijd), ten volle te benutten Game Boy Color beschikbare kleuren, verbeterde interactieve opslagsysteem, Pokémon verzamelen en vaardigheden van evenwicht en dragen props , de introductie van twee nieuwe panden (kwaad en staal) om beter in evenwicht te brengen elke schat kunnen sterktes en zwaktes te dromen, Po kan dromen koesteren, de stad werd uitgeroepen tot de nieuwe regionale en eventueel protagonist geslacht. De tweede generatie is uniek, na het verkennen van de hele stad waar spelers kunnen komen en verkennen de eerste plaats af Anime Kostuums.


  • De tweede generatie uitloper van de spellen zijn onder andere "Pokémon box Alliance" Game Boy Color versie van "Pokémon square", Nintendo 64 huisdier simulatiespel "Pikachu je", "Pokémon Colosseum" sequel voor de Nintendo 64 spel "Pokémon Colosseum 2", een paar Nintendo E-lezer in verband Pokémon mini-games, en een paar kan schat droom co-ster in de "Smash Brothers" sequel, Nintendo GameCube game "Smash Brothers DX". "Pokémon MINI", een verkoop december 2001 in Japan dragen games.