Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Dragon Ball Works evaluatie

Gepubliceerd: donderdag 22 september, 2016


  • "Pearl" is een van de meest invloedrijke Chinese Japanse stripboeken, is een beroemde Japanse cartoonist mooiste creaties Akira Toriyama's. Het verhaal leidt de lezer van dorp naar stad, van de aarde leidt tot de vreemdeling, van nu af te leiden naar de toekomst, zowel spannende strijd ook oprechte emotie.

  • "Dragon Ball" succes is ongekend, het is niet alleen de "Young Jump" verkocht meer dan één slag "Young Magazine", aan boord van de 6.530.000 historisch hoogtepunt, ook gevolgen voor het patroon na de Japanse manga, de geboorte van de jeugdige diffuse bloed in koninklijke Comics het concept. Akira Toriyama tuurt met bijna levend Obata komische voorstelling cartoonist living "food dromer" in de strip geheel zal worden verdeeld in "welwillende Man" en "verdorven Man" categorieën, dit concept is van de "Dragon Ball" begon.

  • "Pearl" is een specifiek symbool van de Japanse manga. Praten over "Dragon Ball" succes, veel vrienden van de Mens en experts uit de industrie uitgevoerd onderzoek, ieders standpunt is anders, maar er zijn een aantal belangrijke kwesties in principe hetzelfde.

  • Ten eerste, het scherm gevechtskracht zin. Vechtscènes lensontwerp, of het nu uit een gevoel van de intensiteit van de actie of het ontwerp beweegt, zelfs als de plek is nog steeds de sterkste. Vooral bij het gebruik van de gemeenschap Wukong koning van het boksen, lange-afstands aanval tijdens de vlucht, crash, melee, zeer glad conversie.

  • Ten tweede, de film heeft een visuele gevoel voor stijl. Eiland Shan Ming gebruikt in een groot aantal fragmenten van de strips verschijnen in de film optreden in Europa en Amerika, vooral in het verhaal wanneer het conflict aanzienlijk versneld ritme scherm en compacte convergentie zodat lezers waarderen de actie lijkt op een film.

  • Ten derde, de unieke verbeelding en sci-fi elementen. Shan Ming Island zelf is een sci-fi boeken minnaar van zijn ontwerp een "microcapsule" waar u kunt toveren huizen, auto's, boten en andere hulpmiddelen in staat zal zijn om zijn wetenschappelijke obsessie zien. Strips in de bergen dan van gewone drukte van de stad, bij de aarde in de ruimte Namek, om de extradimensional gemeenschap Wangwu, Akira Toriyama verbeelding blijft om de eetlust van de lezer te mobiliseren, kan het worden afgegeven na 42, zeer voor een groot deel uit het publiek aangetrokken tot de wondere wereld van Dragon Ball.

  • Ten vierde, en het belangrijkste, het is het verhaal beknopt, populair, maar niet naïef. "Pearl," de personages in het verhaal is altijd eenvoudig behavioral logica, Goku en zijn gezellige metgezellen altijd winnen van de slechteriken, de bescherming van de wereldvrede, en geen persoonlijke ambitie. De slechteriken en slechte lezers zullen zich geen zorgen te grondig verstrikt. Al met al de slechteriken te inspireren altijd iedereen brutale haat, goed altijd wekken de toorn van onze sympathie. Dit kan maximaliseren lezers van verschillende leeftijden aan te trekken, kunnen we hetzelfde zeggen nu op het eiland Shan Ming comic vergelijking succesvol is.