Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Dragon Ball Z creatieve achtergrond

Gepubliceerd: donderdag 22 september, 2016

Inspiratiebron
  • Voor de start zijn er veel seriële verhaal wendingen. Toriyama Bird Island en de verantwoordelijke persoon Kazuhiko geloven dat er werd series in een spoof van het einde, dan werkt het "Dr. su ra nn pu" Zoals reeds opraken van inspiratie klaar om het serienummer te beëindigen, maar het kan niet gemakkelijk uiteindelijk dit populaire werken, het einde van de seriële 3 Als u een nieuwe serie beginnen, dan ook als het ontslag zou geen probleem maanden later heeft hij de voorwaarden geaccepteerd, zodat ze in de serie "Dr. su ra nn pu", maar begon ook te trekken uit de 1, dan op het einde van de twee werken "riding Long juveniele (semantische nn ボ ー ド Getting イ) "en" Suites nn pu ー groot risico moeilijk te passeren, "en twee werken vestigde de" Dragon Ball "thema

  • Het werk in de beginfase van het gebruik van de "Reis naar het Westen" in de elementen op hetzelfde moment, 'verzamelen parels "Het idee is ontleend aan" Zuid-Cong Eight Samurai vale "dit werk, maar de Acht Samurai in de 7-8 kralen sterren. De titel is ontleend aan Bruce Lee film "Enter the Dragon." Dus vaste initiële kader van het werk.

  • Het was oorspronkelijk bedoeld om Toriyama versie van "Journey to the West" volgen om het verhaal te ontwikkelen, maar de redacteur die verantwoordelijk is voor Bird Island Kazuhiko dat "Reis naar het Westen zelf, dus nu is er geen verschil," reageerden lauw. Zo is in de tweede ontwerp toegevoegde moderne stijl van de kleding, het derde ontwerp was geweest met de echte "Dragon Ball" is zeer vergelijkbaar met het einde, waardoor er slechts een paar bruggen Journey to the hero naam en character design, evenals de initiële secties en artikelen.Serial hele verhaal
  • In vijf begon opeenvolgende uitgebreide kleur rangschikking in de werken, aan het begin en er is geen sentiment, oorspronkelijk, had uitgekeken naar een heleboel mensen, maar geleidelijk afnemen in populariteit ranking op de vragenlijst ook gedaald tot 15 later. Hoofd van Bird Island reageerders zei dat "de hoofdpersoon te vaak, dus het is niet populair," na Akira Toriyama, met behulp van een "single-minded uitoefening van een flinke voorsprong" als thema van de schepping. Dus het idee van de uitbreiding zal de ondersteunende cast te verzwakken, om te wijzigen de resultaten laten zien, creëerde hij een wereld Budokai, de status van de protagonist van de Monkey King, werksnelheid toegenomen populariteit vastgesteld. Op hetzelfde moment, de Japanse Fuji TV ook komen Shueisha bespreken kwesties met betrekking tot de productie van tv-animatie.

  • Akira Toriyama zichzelf oorspronkelijk Goku en Piccolo in de toernooien zal de winnaar te bepalen na het houden van het idee van het einde van het verhaal, maar voor de overweldigende steun van de bevolking voor de lezers enquête, zodat het einde van de seriële zaak redactie is niet zo eenvoudig overeengekomen, we moesten worden voortgezet. Felisaz artikelen worden steeds beter en meer populair koken, won 815 stemmen in de "Weekly Shonen Jump" van 1000 stemmen in de enquête werd gehouden. Economische effecten zijn ook hetzelfde, aangezien de vertaling en cartoons uitgezonden naar overzeese distributie, niet alleen in Japan, maar ook om de zichtbaarheid van de wereld breiden. Een voorbeeld is een kaartspel dat "men dan ka semantische inter su ra nn ボ ド シ Hikaru een hebben zu" Werkt Vanaf 1995 verkocht meer dan 2 miljard, een record. Als het einde van de serie, is het niet alleen het probleem nummer JUMP zal rechtstreeks worden beïnvloed, met inbegrip van de uitgever Shueisha, met inbegrip van, in de geïntegreerde media-effect center fabrikanten zoals Bandai, Fuji TV, Toei Animation, en andere commerciële activiteiten en het werk elk bedrijf de prestaties en de koers van het aandeel zal een enorme impact, waarbij rekening wordt gehouden met de mogelijkheid van de vorming van een series einde onmogelijke situatie.

  • Over het einde van het werk, maar het is door een sterke wens om Akira Toriyama individuen, maar uiteindelijk is het resultaat van diverse gelieerde bedrijven hield een ouder vergadering aan te passen, evenals de leiders van de maatschappij die voorwaarden aan de respectieve bijbehorende bedrijf de beurskoers te oordelen, prestaties en andere verliezen tot een minimum aantal andere vormen van voorbereiding in kwestie en, eindelijk in staat om series doel te bereiken, die een ongehoorde situatie. Na dat, Akira Toriyama tegen Majin Buu artikel zei: "Dit deel van het verhaal heeft walg van mezelf zelfs de auteur van de voortdurende hevige gevechten hard, en nu heb ik zijn geworden van de oude man had een hoge bloeddruk te worden, heeft niet tekenen zo'n gevecht. meer is beter om te zeggen dat de toekomst niet zal willen cartoons over vechten. 'trekken voor de start Buu artikelen, Toriyama had een afspraak met het artikel onvoltooide Buu Shueisha eindigde series, dan Hori editor Jiang Xinyan later geleerd.

  • In dit verband werd het werk een seriële 10 en een half jaar een langdurige serie werken. Ook de hoogte van te voren aan het einde van de serie, de laatste woorden zijn ook de Monkey King zal blijven tot het einde van het avontuur.