Gratis Verzending
OVER €219.83
 

DUNGEON FIGHTER Hertogdom Martha Klok

Gepubliceerd: donderdag 27 oktober, 2016
    • Dateert meer dan 500 jaar geschiedenis Bell Martha Hertogdom, het grondgebied van het vasteland in het zuidwesten van de Golf van de rechtsstaat begint, grenzend aan het noorden en denkbeeldige voorouders. Gelegen in de hoofdstad van het hertogdom van Hutton Martha. De koningin is Skadi Dungeon Fighter Accessoires, maar in feite het regime van het hertogdom ligt in de handen van drie leden.

    • Martha Klok in Elf taal betekent: de goede mensen van het land. Hier is het land vruchtbaar, mensen wonen en werken, wonen op hun gemak, het algehele beeld is inderdaad een rijk land. Daarnaast Bell Martha in de schilderkunst, muziek, poëzie, literatuur, uitgeverijen, enz., Hebben ook een meer evenwichtige ontwikkeling.

    • 300 jaar geleden, en sindsdien Peros Empire, militaire, hoewel het noorden Bantu invasie, maar het vorstendom met geografische voordeel, met een beroep op virtuele moederland en helpen weerstaan het rijk, is het geweest, geen aandacht besteden aan de sterke militaire cultiveren , elimineert ook de dreiging van de zee, dus hertogdom meer genegeerd de nationale veiligheid.

    • Vanwege dit, in de latere oorlog van agressie Adereço Cosplay, het hertogdom van de nederlaag, wordt nu bezet door de los rijk.