Gratis Verzending
OVER €219.83
 

GIRLS BRAVO Synopsis

Gepubliceerd: dinsdag 25 oktober, 2016  • "Girls Bravo" ook wel bekend als het Meisje van Viva (Japans: GIRLS bu ra ボ ー, Girls Bravo), is ma ri お Kaneda strips Anime Kostuums. Kadokawa Shoten had "Jeugd Ja Monthly" serial gepubliceerd. 2004 Summer animatie. Strips uitgegeven door de Chinese versie in Taiwan Oost-handelaren, tien volumes.


  • plot


  • De inhoud van dit verhaal gaat over de held Sasaki sneeuw naar de stad een paar van de Mizuno meisjes hebben een fobie, bij contact met de meisjes van de korf zal zijn kleine jongens. Zijn buurman is een kind, hij is een jeugd en heet Tong geschilderd meisjes, maar niet in direct contact met haar.


  • Op een dag, als gevolg van de sneeuw in een kans om te gaan door middel van de badkuip thuis om de exclusieve wereld van het bos zijn Coelius blauw Anime Kostuums, duidelijk inzicht in de Verenigde Staten (Milkha Lu), meer geschokt toen samen met haar, is er geen allergische reacties. Daarom probeerde hij samen met de Verenigde Staten te wissen. Het verhaal gaat over de held en heldin interessante gebeurde in de shuttle toen de twee.