Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Ik ben Sakamoto en?

Gepubliceerd: dinsdag 20 september, 2016

"De volgende Sakamoto, wat doe je? "Junior werd oorspronkelijk gepubliceerd in het wild tot augustus 2011 de verkoop van te zien" Kameraden! "Op de korte komische vol.18, populair omdat lezers series technologie, 14 april 2012 de verkoop van" Kameraden! 'Vol. 22 officiële serial. [3] in februari 2013 de verkoop van "Kameraden!" Omdat omgedoopt tot "Haas Hikaru Tatari" (kaart) en beweeg boek en worden voortgezet.

Maart 2015, de Japanse media survey "hoop geanimeerde comics lijst", "next Sakamoto, wat doe je? "Stemmen meer dan 25% van het totale aantal stemmen, nummer 1.

15 januari 2016, zoals aangekondigd in het nieuws van TV-animatie, en om te bepalen in hetzelfde jaar in april te beginnen met spelen door de Midorikawa Hikaru hoofdrol stemacteurs.

Volume 1

Sakamoto middelbare scholieren omdat de woorden en daden zo cool en was jaloers klasgenoot zullen drie worden misleid in zijn chemische apparatuur kamer klaar beat, maar het ongeval werd gered door het vuur en anti Sakamoto. Seto klasgenoot Liang Yu ook Tricky Sakamoto, Sakamoto was onder de indruk door de uitstekende respons. Kubota Kirgizië strek zwak karakter gepest, Sakamoto trek hem naar McDonald's om te werken, en om hem bewust van de noodzaak om zijn persoonlijke waardigheid te verdedigen te maken. Het streven van de vrouwelijke studenten en senioren zijn ook gepest Sakamoto slim opgelost out.

Volume 2

Sakamoto begeleiden Kubota huiswerk, maar omdat lijkt op een ster is Kubota's moeder werd verliefd op Sakamoto slim bezworen dit Nie Yuan. Discipline instructeur Tsunoda Sakamoto geprobeerd om het handvat, maar op geen enkele manier te grijpen, Sakamoto meer met hun goede daden aangeraakt Tsunoda. Hij heeft ook kundig geholpen klasgenoten, studenten verdiepen van de relatie. Sakamoto was slecht moeite senioren 8823, gebruikte hij de vorm van sumo is om de crisis, zo oprechte verontschuldiging en 8823 verzoend te lossen.

Volume 3

Sakamoto omdat chique manier van lopen is een groep studenten te imiteren en aanbidding. Classmate Fujita Emi Sakamoto heeft gefotografeerd gewoonte, maar als gevolg van schuld en psychologische problemen, Sakamoto haar helpen oplossen. Sakamoto geholpen volwassen studenten slaakte een schijf uit de videotheek, waardoor de andere kant beseffen dat de tijd is de meest kostbare en uiteindelijk opgeven. Graad 3 nadelige senioren Fukase Sakamoto problemen vinden het ook, en de leerlingen aanmoedigen om chaos Sakamoto Sakamoto knap opgelost de crisis te maken.

Deel 4

Klasgenoot herinnert Sakamoto eerste ontmoeting met de scene en vond dat al zijn hulp was geweest. Sakamoto als voorbijgangers getrokken naar vriendschap, maar de uitstekende prestaties en won de "Friendship duivel" van de titel. Kom 8823 door zijn vader in de voorkant van een dame die een jongen, waarmee het wordt belast Sakamoto zachte dingen om hem te helpen, en redde zijn vader 8823 crisis. Kubota Kubota's moeder doen alsof ze naar school gaan in de gelegenheid om in de buurt van Sakamoto, maar uiteindelijk besefte dat hij een moeder had. Middelbare school senioren gediplomeerde, Sakamoto aan de macht kwam toespraak van klasgenoot diepe Seto verwarring en problemen, eindelijk de perfecte oplossing.