Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Naruto

Gepubliceerd: maandag 17 april, 2017  Naruto (Japans: ト ト ト en Balomaj: Naruto) is een Japanse manga serie afgewerkt en geschilderd door Masashi Kishimoto adres. Het verhaal draait rond een ninja Naruto Uzumaki tiener die zich door de inwoners van zijn dorp vanwege Alciobi, die zich in het gevonden Boria, zodat hij zijn tegenhanger op het verkrijgen van de titel van Hokage, gezien de titel van de leider van het dorp en de sterkste ninja met het oog op respect en erkenning voor alles.

  De versie van de manga voor het eerst in Japan in 1999 door Shueisha in nummer 43 van de wekelijkse Shonen Jump. Het is voornamelijk afkomstig van de strip Schot van Kishimoto, gepubliceerd in augustus / augustus 1997 Gombe Okammaru. Tot nu toe zijn geproduceerd 70 volumes van de manga in Japan, zal atheïst grootte zeventig laatste map in de manga [1]. Naruto-serie is een van de best verkopende van de wereld, met ongeveer 100 miljoen exemplaren verkocht in Japan.

  In Noord-Amerika, Phys media licentie Naruto Costumes


 manga en gepubliceerd in het Engels in een snelle Shonen Magazine, evenals afleveringen van anime, films, en de meeste van de afleveringen werden uitgezonden UVa. In de Verenigde Staten, verscheen meerdere malen op de serie in de lijst van Amerikaanse boeken vandaag, en won de atheïst tien map met de naam Cowell in 2006. Hij prees de volgelingen van de keten balans tussen vechten en comedy, en waren onder de indruk van de onderscheidende kenmerken van de manga karakters Naruto.

  Later, Tokyo tv-studio's en Peru omgezet in manga en anime voor het eerst uitgezonden in Japan op TV Tokyo op 3 oktober 2002. De lancering van het eerste deel van de anime naam Naruto en bestaat uit 220 afleveringen. Het tweede deel onder de naam Naruto 15 februari 2007 Aantal afleveringen van deze rubriek aan het einde van de 500 afleveringen, in aanvulling op versie 9 films serie Naruto en een aantal afleveringen van de UVA. Het is ook uitgegeven andere producten die verband houden met deze serie, waaronder de korte romans, videospelletjes en kaarten te wisselen.

  Flower Center kopiëren deze anime in het Arabisch. Wanneer de nasynchronisatie van de eerste 52 deze aflevering in het eerste seizoen en bood ruimte macht kanaal en specerijen Tun in 2009 in samenwerking met de lancering van de piloot en het kanaal en bood het derde seizoen, totdat de episode 130 gestopt als gevolg van de Naruto Costumes


 crisis in Syrië, die in 2012 uitbrak, een burgeroorlog. Een stuk zwaard van vuur en alle soaps die in die tijd zijn geweest, maar hij werd alleen opgeroepen Detective Conan alleen vanwege de grote populariteit van anime in de wereld van de Arabische landen. Video service van de rol Crunchy met een licentie van de anime Naruto in veel landen, waaronder de landen van de Arabische wereld en standaard display en de hoge normen te vertalen naar het Engels.