Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Over Gameplay Overwatch spel online

Gepubliceerd: dinsdag 08 november, 2016

Overwatch is een first-person shooter die-squad based combat functies met twee tegengestelde teams van zes spelers elke [1] De spelers kiezen voor een van de held personages, elk met hun eigen unieke vaardigheden en de rol van de klassen De vier karakterrollen omvatten :. Offense personages met hoge snelheid en aanval, maar lage verdediging, verdediging karakters bedoeld om knelpunten voor vijanden, ondersteuning personages die buffs en debuffs voor hun bondgenoten en vijanden respectievelijk (zoals genezing of de snelheid wijzigingen) te bieden, en tank tekens die een grote hoeveelheid moet vormen van armor en schade aan vijandelijke aanvallen te weerstaan ​​en trek het vuur uit de buurt van teamgenoten. Tijdens de pre-match setup, spelers op een team krijgt advies van het spel als hun team is onevenwichtig, bijvoorbeeld als ze ontbreken defensieve helden, het aanmoedigen spelers over te schakelen naar andere helden pre-match en de balans van de start-team. [2] in een wedstrijd, de spelers kunnen schakelen tussen de personages in het spel na sterfgevallen of door terug te keren naar hun thuisbasis. het spel is ontworpen om moedigt spelers om karakters te schakelen aan te passen als de wedstrijd vooruitgang.


Een screenshot van Overwatch, terwijl in-match. De speler en hun bondgenoten zijn aangegeven in het blauw, terwijl het andere team is in het rood. Het karakter van de gezondheid bar wordt getoond op de links onderaan, hun belangrijkste vaardigheden en aanvallen worden getoond op het bodemrecht, en hun vorderingen op weg naar hun uiteindelijke wordt weergegeven in het midden onderaan.

Elke held een primaire aanval of vaardigheid en ten minste twee extra vaardigheden die op elk moment kan worden opgewekt, waarvoor dan een korte afkoelperiode voordat deze opnieuw kan worden gebruikt. Bovendien iedere speler bouwt langzaam een ​​meter richting van hun character "ultieme" skill ;. deze meter bouwt na verloop van tijd, maar kunnen opbouwen sneller voor het verslaan van tegenstanders of het uitvoeren van andere nuttige taken voor hun team, zoals het helen van andere teamleden eenmaal klaar is, kan de speler deze vaardigheid te gebruiken op elk moment die kan duren voor een paar seconden (zoals verhoogde attack kracht of immuniteit tegen aanvallen), of zijn een krachtige werking (zoals de wederopstanding van elke onlangs gevallen teamleden), waarna ze vervolgens moeten wachten tot de meter om opnieuw te vullen. Opposing spelers zullen worden gewaarschuwd voor de gebruik van deze ultieme mogelijkheid door een uitroep van het personage, vaak in de moedertaal van de personage, bijvoorbeeld, zal gunslinger McCree roepen "het is high noon" als de speler grijpt de ultieme mogelijkheid om meerdere zichtbare vijanden te richten en aan te pakken dodelijke schade aan de nog steeds in zicht. Dit geeft tegenstanders een kort moment om te proberen om dekking te zoeken of te reageren adequaat.


Een tweede meter tracks hoeveel in-ronde punten een speler heeft gescoord in de tijd, die worden beloond voor het doden of helpen bij het doden, het verstrekken van team de verdediging of healing, en scoren objectieve punten. Wanneer een bepaalde drempel is bereikt, icoon van de speler personage zal worden "on fire", die aangeeft dat dat karakter is een bedreiging, maar verder niet direct van invloed op de gameplay. [6] Deze meter zal langzaam dalen als de speler niet blijven om punten te scoren.


Het spel registreert belangrijke gebeurtenissen van de prestaties van elke speler, zoals een snelle aantal kills of een doeltreffend gebruik van het team heling. Aan het einde van het spel, het spel server beslist de belangrijkste spel door een speler en geeft deze aan alle spelers op het einde van het spel, genaamd "spelen van het spel" (vaak abbreviaed naar "PotG" of "POTG"). [7] In competitiewedstrijden, het hoogtepunt aan het einde van een wedstrijd wordt "Play of the match '( vaak afgekort tot "PotM" of "POTM"), als gevolg van de langere wedstrijden in concurrerende games. tot vier individuele prestaties voor de spelers van beide teams worden dan gemarkeerd en de spelers krijgen de mogelijkheid om een ​​voorspeller aanbevelen.


Spelers ervaring opdoen na een wedstrijd naar een metagame ervaring niveau op basis van een aantal factoren, zoals de vraag of ze gewonnen of verloren, hoe effectief ze vroeger de belangrijkste bevoegdheden van hun karakter, wordt bekroond met gouden, zilveren of bronzen medailles voor hun team in zes categorieën, zoals de meeste tijd besteed aan de doelstellingen, en in het verleden persoonlijke records verslaan in deze categorieën ;. deze ervaring wordt alleen opgedaan bij het afspelen op matchmaking modi van het spel en niet in aangepaste games op het verkrijgen van een ervaring niveau, kan de speler een buit doos, ieder, die bevat verdienen vier willekeurige cosmetische items voor individuele helden, met inbegrip van de overwinning poseert, verf sprays, alternatieve skins (kostuums), emotes en voice lijnen. Ze kunnen ook verdienen in-game valuta, de zogeheten "credits" die kunnen worden gebruikt om specifieke cosmetische producten rechtstreeks aan te kopen. dupliceren items worden beloond met in-game valuta. Spelers hebben ook de mogelijkheid om buit dozen met real-world geld kopen via microtransacties.