Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Overwatch is een team-based multiplayer first-person shooter

Gepubliceerd: dinsdag 08 november, 2016

Overwatch plaatst spelers in twee teams van zes, met elke speler selecteren van een van een aantal vooraf gedefinieerde held personages met unieke beweging, attributen en capaciteiten; deze helden zijn onderverdeeld in vier klassen :. Offense, defensie, Tank en ondersteuning spelers op een team werken samen om de controle punten veilig te stellen en te verdedigen op een kaart en / of begeleiden van een lading over de kaart in een beperkte hoeveelheid tijd. Spelers krijgen cosmetische beloningen die geen invloed hebben op de gameplay, zoals karakter skins en de overwinning stelt, als ze blijven spelen in wedstrijden. het spel werd gelanceerd met casual te spelen, terwijl Blizzard concurrerende gerangschikt spel toegevoegd ongeveer een maand na de lancering. Blizzard stelt dat alle Overwatch updates gratis zal blijven, met als enige extra kosten voor spelers die microtransacties extra cosmetische beloningen te verdienen.


Overwatch is Blizzard's vierde grote franchise, en kwam tot stand naar aanleiding van de 2014 intrekking van de ambitieuze massively multiplayer online role-playing game Titan. Een deel van de Titan team kwam met het concept van de Overwatch, op basis van het succes van team-based eerste- person shooters zoals Team Fortress 2 en de groeiende populariteit van multiplayer online battle arena's, het creëren van een held based shooter die teamwork benadrukt. Sommige elementen van Overwatch lenen activa en concepten uit de geannuleerde Titan project. Na de oprichting van het verhaal van een optimistische nabije toekomst Earth instellen na een wereldwijde crisis, de ontwikkelaars gericht op een gevarieerde cast van helden die geslachten en etnische groepen overspannen als onderdeel van deze instelling te maken. aanzienlijke tijd werd besteed aan het aanpassen van de balans van de personages, om ervoor te zorgen dat de nieuwe spelers die nog in staat zou zijn om te hebben plezier, terwijl ervaren spelers elkaar zou presenteren met een uitdaging.


Overwatch werd onthuld op BlizzCon 2014 in een volledig speelbaar staat, en was in een gesloten beta van eind 2015 tot begin 2016. Een open beta mei 2016 trok meer dan 9,7 miljoen spelers. De release van het spel werd gepromoot met korte geanimeerde video's om verhaal van het spel en elk van de personages te introduceren. Na het officiële release, Overwatch ontvangen universele toejuiching van critici, die de toegankelijkheid en plezierige gameplay geprezen. Overwatch is geworden erkend als een eSport, en in aanvulling op sponsoring toernooien, heeft Blizzard plannen aangekondigd helpen ondersteunen professionele competitie spelen beginnen in 2017.