Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Rozen Maiden nieuw serienummer drama

Gepubliceerd: donderdag 20 oktober, 2016  • Geconfronteerd brief kunstmatige elf Hij Liye, de parallelle wereld van pure sakurada koos voor "niet op de lente."


  • Geen Sakurada pure liquidatie al bijgewoond het college toelatingsexamen, begon universiteit, lanceerde ook een tijdelijke gebeurtenis, maar toch leefde een leven zoals thuis te zitten. De datum van ontvangst van een terugkeer naar een mysterieuze professor hoe poppen tijdschrift in de winkel werken te maken, pure is een zeer grote schok.


  • Na de thuisbasis van het magazine te vinden de eerste twee delen heeft gestuurd en wordt geleverd met poppen, en dat zolang deze tijdschriften met flansen samen de onderdelen kunnen worden samengesteld om de vijfde pop ware rood te geven. Pure aanvaardde de uitnodiging begon assemblage van onderdelen na enkele gedeeltelijke periode, maar bericht ontvangen opschort mysterie tijdschrift, en daarmee dat sinds de zevende pop sneeuw Hua Qijing interferentie, vervangende onderdelen kan niet worden verzonden, moeten ze pure zichzelf N van het veld te halen, dezelfde tijd kreeg ook een brief van hun eigen berichten die uit het verleden, beweren dat als gevolg van de sneeuw Hua Qijing te sterk en niet kunnen concurreren met hun behoefte om de kracht van pure toekomst gebruiken om te helpen.


  • Uit de inhoud van het bericht, heeft de ware rode volledig in de sneeuw Hua Qijing het doek onder de enorme val geweest, moeten we deze wereld haar zuiver weer in elkaar gezet en de liquidatie te maken Cosplay Costumes. Sakurada en zuivere wereld en liet hem met de kanarie in de zevende pop tegen vertraging, de zinsnede "tussen mo na ku" geeft aan dat de situatie dreigt