Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Rozen Maiden oude seriële drama

Gepubliceerd: donderdag 20 oktober, 2016  • Sakurada zuiver, is een lange tijd om naar school te gaan en niet naar huis scholieren, enthousiast over online winkelen, graag terug te keren in de deadline terugkeer naar posten na de aankoop. Op een dag kreeg een brief beweert de kunstmatige geest Hij Liye, net boven de woorden "kronkelende / kronkelende nee" optie, selecteer de nieuwsgierigheid van de "liquidatie", na de kamer is er een geen handtekening mysterieuze koffer geweest, met een mooie textuur en benaderende echte pop meisje.


  • Bij het gebruik van pure veer in de houten achterkant van de rotatie schakelaar, poppen kameel leven activiteiten bij elkaar, pure zei :. "Mijn naam is echt rood, is de vijfde Rozen Maiden doll" in deze toen plotseling een beer marionet gemanipuleerd kwik, in het geval van levensbedreigende, pure en ware rode het vereist haar om het contract zonder incidenten te ondertekenen. Hoewel de pure wanhoop en is volstrekt onduidelijk wat er is gebeurd, maar werd pas een echte rode slaapwandelen media Cosplay Costumes, maakte een pact om een ​​meester-slaaf relatie.


  • Sindsdien, vergelijkbaar met de vervalste akte mensen en poppen voor een zuivere en echte rode. Genoemd Rozen Maiden (Rozen Maiden), die crashen en het gevecht begint.