Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Touka GETTAN Synopsis

Gepubliceerd: woensdag 26 oktober, 2016
    • Yumiko lenen de kracht van afleiding naam, het creëren van een strakke muren perzik dit fictieve Touka Gettan Kostuums, dan perzik avatar van een echte persoon. Maar het was net geboren vrouwelijke perzik heilige plaats. St. verloor alle respect voor zijn geheugen, als een perzik overleven afleiding naam gemaakt op de veerboot is niet in het origineel.

    • Toen begon het verhaal. De hoofdlijn is over het leven en houden Oosten perzik spook stam om de ferry te voorkomen dat niet nog steeds een bron van magie, houdt reinigingsritueel proces. Donkere lijn is afgebeeld met een perzik twee perzik liefde raakte de harten van mensen.

    • Resultaat: Het resultaat moet hier van toepassing op "Toka Gettan" in de eerste aflevering. Perzik hervonden herinneringen, omgezet in heilig. Yong Yan dan om zielen te redden, drie godinnen koos Shi Jian werd gedood, samen met Shi Jian verdwenen. Jin heeft de bron van vrede niet herstellen, maar deze vrede is perzik en perzik bloeien hun liefde in ruil. Na perzik en Yumiko moeder vaarwel, met perzik jurk Anime Kostuums, huilen verliet deze wereld, waardoor een spook terriër pop Mami. Maar de hele "Toka Gettan" verhaal gewoon Yumiko schreef een roman, een andere roman, de auteur regelen perzik en perzik voldaan op het station, en de realisatie van de liefde.