Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Wat is Black Butler Anime Cosplay

Gepubliceerd: zaterdag 24 september, 2016

 Black Butler werd aangepast van de Mike Henry van TobosoYana en als dezelfde naam, werd een film whitch geregisseerd door Kentaro Otani en Kei'ichi Sato, geschreven door Wikipedia, en gespeeld door Hiro Mizushima, Ayame Goriki, Mizuki Yamamoto, Yuka en Takuro Ohno , het was ook een spannende film en gescreend op 2014/01/18 in Japan.The film vertelt het verhaal over de Butler genaamd Sebastian -Michaelis verzorgt 12-jarige aristocraat Ciel Phantomhive.


 De Butler Sebastian (protraied door Hiro Mizushima) is een man dat, hoewel het personage is een beetje slecht, of de kennis, kracht, temperament, uiterlijk en zelfs alle aspecten zijn perfect. Als almacht bulter, behoort hij tot de magie bij familie Vendome die larges van de ondernemingen heeft, en omringt de jonge commandant earl HuanFengqingxuan (protraied door Ayame Goriki) alle time.Qingxuan is een meisje genaamd Xili, tien jaar geleden, toen ze erfde de graaf, verzegelde ze haar identiteit als een vrouw voor een aantal redenen, hij jongeman beeld van mensen met een pijnlijke geest altijd in. Hij wordt vaak tegen Sebastian, maar ze nog steeds gemaakt van de enige en sterkste "master-slave" relatie, en zelfs gebruikt het leven aan elkaar zorgen. Aan de andere kant, de magie bij familie als de "Koningin watchdog" rol van generatie op generatie, en persoonlijk dealed met de stapel geheime transacties whitch niet openbaar kan worden gemaakt. op een dag, de Qingquan en Sebastian ontvangen opdracht van de koningin en starten om een ​​ambassade officieel over de waarheid van "serial mummificatie mysterieuze dood event" te onderzoeken, waarna vonden ze de mysterieuze Tarot kaarten in de scene. op hetzelfde moment, de meisjes verdwenen voorval gebeurde in de stad een na de ander, de politie security Buitenlandse zaken Bureau van de provinciale kat molen Saneatsu (protraied door Kishitani Goro) beval zijn ondergeschikte Trap Chak dertien (protraied door Yasuda), Matsumiya slim (protraied door Ono Extension Lang) het opsporen van de moordenaar, en geleidelijk Trap Chak sloot de verdachten in geheimzinnige magie meester en knecht. Universal butler Sebastian begon continue onderzoek, eindelijk de sleutel tot het koppelen van de twee incidenten aanwijzing "zwarte uitnodiging", maar achter de zwarte uitnodigingen is een absoluut niet vrij betreden verboden wereld. Om de waarheid te achterhalen, de Qingquan besloot in te breken in onbekend terrein, wat er gebeurd is en hoe de verschrikkelijke schaduwrijke erachter.

 Hiro Mizushima dacht dat de rol van de butler was perfect, en kan het niet afmaken, dus weigerde protray voor vele times.For hem te overtuigen, de directeur haalde hem voor de vele malen, na die ze dachten dat een manier om Mizushima te vragen om te helpen scenarioschrijver Black Rock Mian en het ontwerp van het script, zodat hij kan deelnemen aan de productie, en bevestigd aan de reguliere vergadering van de bemanning bij te wonen. Tot script bijna voltooid, producer opnieuw toont uitnodiging, Mizushima eindelijk eens uit te nodigen, ze bracht een jaar en een half in de meanwhile.The oorspronkelijke uitgever bood een voorwaarde dat de butler moet worden gespeeld door Hiro Mizushima. Producer voorgestelde wijzigingen fase van het verhaal tijd en de achtergrond, met uitzondering van Sebastian rollen allemaal origineel. Maar image Charles Adonis is te klassiek, dus het klassieke uitstraling ook wordt uitgebreid tot Qingxuan.Mizushima gedacht dat "vette duivel was heel vreemd", dus met het oog op de doelstelling van 50 kg lichaamsgewicht te bereiken, begon hij gewichtsverlies programma. Verder, aangezien veel van de actiescènes, ontving hij ook strenge combat training.

 Producer Matsubase ware gaat vaak in het buitenland als gevolg van het werk, en daarom had gehoord van de meest populaire drie Japanse comics zijn "One Piece", "Naruto" en "zwarte diaken 'in het buitenland en dan had het idee om de strip op het scherm. Hiro Mizushima betrokken het een stuk, en werd ook uitgenodigd om samen clip, is het vermeldenswaard dat zijn echte naam "KikoMo" ook is opgenomen in de lijst van producers.The live-versie is altijd een ondankbare ding, zoals de Spring Festival Gala. De controversiële live-versie Black Butler werd uiteindelijk vrijgelaten, een Japanse anime website interviewde de geanimeerde versie van Sebastian Daisuke, prees hij de film en zei dat de film was goed genoeg, ook een aantal "bogen" waren te far.Whatever de uitkomst van de live- action film, kan het meer lezers toe te voegen voor comic Black Butler.Original manga in China was een hoge populariteit bij, ook de video werd geraakt door de Chinese netizens. Box office prestatie was een beetje gezond, had een grote uitbraak niet te bereiken. Over de reputatie, de Japanse film Yahoo site geeft een matige score van 3,45, kan worden gezien door de boodschap van de gebruikers, de belangrijkste focus van het verhaal is ungelivable, de set van Sebastian komt niet overeen met de original.Black Butler is vol controverse , maar de eindeloze onderwerp maakt nog steeds veel jonge mensen kiezen voor deze populaire comic book werk uit de bioscopen.